Oukitel

Oukitel K10 imat će novu 5V/5A tehnologiju brzog punjenja i bateriju od čak 11.000mAh

Primarno namijenjen poslovnjačkom tržištu, osim jedinstvenog dizajna (stražnja ploča aluminijskog kućišta presvučena je imitacijom kože), K10 dolazi i s masivnom baterijom od 11.000mAh i 5V/5A tehnologijom brzog punjenja. Iz Oukitela tvrde da baterija K10 može izdržati i do tjedan dana normalnog korištenja, a do punog kapaciteta napuni se za 170 minuta.

Oukitel je objavio i test brzine punjenja kako bi demonstrirao svoju novu 5V/5A tehnologiju:

Moćna baterija može poduprijeti visoku rezoluciju na velikom zaslonu, pa je K10 sretno opremljen 6-inčnim FHD+ zaslonom s 18:9 omjerom slike. Ovakav proporcionalni omjer koristi se gotovo u svim novijim smartfonima, a posebice je uspješan kod velikih zaslona jer nudi bolje i ergonomičnije dimenzije uređaja. Odnosno, dijagonala zaslona može biti veća, a smartfon je tanji i izduženiji pa bolje pristaje u ruci.

Smartfon je solidno opremljen i iznutra, gdje glavne poslove obavlja Helio P23 procesor uz pomoć velikog memorijskog kapaciteta, 6GB radne memorije i 64GB interne.

Oukitel je novi model K10 najavio početkom prosinca 2017, no još ga nema na službenim stranicama. S blagim interesom promatrat ćemo što će se odvijati dalje, a Oukitel bi uskoro trebao izbaciti i informacije o ostalim specifikacijama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh