Oukitel

Oukitel K10000 Pro osvanuo u unboxing & hands-on videu

Krajem ovog tjedna završava se pretprodajna akcija Oukitelova modela K10000 Pro, a prodani uređaji već su, kažu iz kompanije, krenuli put kupaca.

Kako bi još malo pogurali prodaju dok je roba vruća, iz kompanije su u suradnji s AliExpressom pokrenuli još jednu mini Flash prodaju. Na prodajnoj aktivnosti Tech Discovery nude se još neki uređaji, no K10000 Pro ističe se dodatnim popustom nakon kojeg mu cijena iznosi 170,11 dolara.

Ovaj se uređaj, inače, pojavio i u unboxing/hands-on videu, kojeg imate priliku vidjeti u zaglavlju.

Kutija u kojoj uređaj dolazi čini se kvalitetnom, dok je sadržaj iste poprilično izdašan: OTG kabel, USB kabel, adapter, kožna torbica za mobitel, silikonska maska, kaljeno staklo, igla za SIM te neizbježno jamstvo i upute.

>> Pogledaj flash ponudu na AliExpressu <<

Oukitel do sada nije puno zadirao u Android, tek je kozmetički mijenjao ikone kako bi svoje telefone učinio prepoznatljivijim. Ovog puta kažu kako su dublje zašli u operativni sustav i prilagodili ga, kako bi maksimalno iskoristili mogućnosti koje K10000 Pro pruža.

Ponuda traje cijeli tjedan (do 20.6.), a valja istaknuti kako AliExpress pruža i dodatni kupon u vrijednosti od pet dolara, stoga gledajte da iskoristite sve pogodnosti.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh