Oukitel

Oukitel K10000 rješava problem kratkog trajanja baterije

Oukitel je na svojoj službenoj stranici predstavio novi model Oukitel K10000, koji bi zauvijek trebao riješiti boljku prekratkog trajanja baterije. Naime, novi Oukitel ima bateriju jačine čak 10.000 mAh, koja može potrajati i do 15 dana, ukoliko ga koristimo u uobičajenoj mjeri.

No, postoji još nekoliko aseva u rukavu ovog uređaja. Bateriju, prije bismo rekli akumulator, moguće je napuniti u cijelosti za samo tri i pol sata, a tu je i OTG, tehnologija obrnutog punjenja, poznata s prethodnih modela.

Osim ove gigantske baterije i njenih čudotvornih mogućnosti, ovaj mobitel heksagonalnih rubova krase i 5.5-inčni ekran u HD 720 rezoluciji, na kojem možete pregledavati fotografije snimljene kamerama od pet i 13 MP. Tu je i HDR tehnologija, pomoću koje neće biti potrebe za dodavanjem ili smanjivanjem svjetla u Photoshopu.

Za pohranu i sigurnost podataka brinu se sustavi raspoznavanja gesti, pomoću kojih možete pristupiti raznim podacima određenim pokretom prsta. Tu je i sustav raspoznavanja otiska prsta koji cijelu stvar čini još sigurnijom.

Za kraj, Oukitel je otkrio kako je softversko rješenje K10000 prepušteno OS Android 5.1 Lollipop. Osim toga, ovaj uređaj nema pomoćne menije, već je sve jasno i pregledno sadržano u glavnom meniju.

Oukitel K10000 već je sad dostupan u pretprodaji na web-trgovinama po cijeni od 239.99 američkih dolara.

oukitel-k10000-2

oukitel-k10000-4

oukitel-k10000-3

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh