Oukitel

Oukitel K5000 dolazi krajem mjeseca s masivnom baterijom i velikim 5,7-inčnim ekranom

Oukitel je sa svojim modelima smartfona iz K linije privukao dosta pozornosti, a to se osobito odnosi na K10000 Max. Riječ je o Oukitelovoj proizvodnoj liniji u kojoj se u središtu interesa nalazi kapacitet baterije, a kompanija je objavila i brojna testiranja izdržljivosti baterija svojih smartfona, i uspjeli nas uvjeriti u svoju priču – da, Oukitel zaista proizvodi smartfone s kvalitetnim i visokokapacitetnim baterijama.

Svjedoci smo vremena u kojemu nam se pruža širok izbor proizvoda na koju god stranu da pogledate – kupovina novih uređaja dodatno se zakomplicirala velikom ponudom. No, Oukitel ne mari – njihova misija proizvodnje kvalitetnih i pristupačnih smartfona upravo je obogaćena za još jednog člana K linije, K5000.

Kao što i samo ime govori, K5000 imat će gustu bateriju kapaciteta 5.000mAh proizvođača SCUD, a u Oukitelu tvrde kako će baterija moći izdržati i do tri dana normalne upotrebe. Također, smartfon dolazi s 9V/2A tehnologijom brzog punjenja kako biste uštedjeli na vremenu koje smartfon provodi prištekan na struju u zidu.

Oukitel će u ovom modelu ponudi i 2,5D zakrivljeni ekran dijagonale čak 5,7 inča u rezoluciji 720*1440 piksela. Ekran će zauzeti 90 posto cjelokupne površine uređaja, a odnos stranica bit će, pogađate, 18:9. Stražnja ploča bit će napravljena od kompozita s polimernom matricom (PMC materijal) pa će tako ovaj smartfon biti iznimno lagan te gladak i mekan na dodir.

Osim navedenog, Oukitel ističe i kamere – stražnja kamera doći će sa Sony IMX135 senzorom i rezolucijom do 16 megapiksela, a prednja kamera nosi čak i višu razlučivost – 21 megapiksel senzora Samsung 3P3.

Prodaja K5000 zakazana je za kraj listopada. Iako se još ništa ne zna o cijeni, znamo kako to ide – na tom planu možemo očekivati uvijek ugodna iznenađenja od Oukitela, odnosno cijenu pogodnu za svaki džep. Više informacija o smatfonu K5000 možete pronaći na Oukitelovim službenim stranicama.

Tražili ste:

  • oukitel k5000 (18)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh