Oukitel

Oukitel K7 je mobitel u čiju je proizvodnju uloženo dosta truda, pogledajte što o njemu kažu inženjeri!

Oukitel je ove godine izbacio manje novih modela pametnih telefona nego inače, a sve to s ciljem da se više posvete svakom pojedinom modelu. Iz kompanije ističu kako svoj veliki uspjeh ponajviše mogu zahvaliti uspješnom provođenju timskoga rada, što je jedini način da izbace novi pametni telefon koji bi zadovoljio sve moguće kriterije. Stoga, danas nas žele upoznati sa svojim timom inženjera koji su radili na modelu K7, prekrasnom novom mobitelu koji osim velike 10.000mAh baterije nudi i odlične performanse.

Što ekipa iz Oukitela ima reći o ovom mobitelu, možete pogledati u priloženom videu:

Oukitel je počeo raditi na modelu K7 još krajem 2017. godine, a izlazak na tržište planiran je za 19. lipnja, dakle za svega nekoliko dana. Kako bi osigurali kvalitetu građe i dobre performanse, u Oukitelu su obavili brojne testove kojima su simulirali svakodnevne situacije, ali i žešće i teže uvjete, pa je tako K7 tijekom proizvodnje padao, bio bacan, trpio pritisak, te visoke i niske temperature. Oukitel je organizirao profesionalni tim kako bi se testirao sustav, a više od stotinu zaposlenika dalo je svoje povratne informacije o K7.

Oukitel K7 je pripadnik linije smartfona s velikim baterijama pa tako garantira dugi životni vijek, ali i dolazi s tehnologijom brzog punjenja kako ne bi veći dio dana provodio na punjaču. Obzirom da je vijek baterije jedan od osnovnih prioriteta prilikom kupovine novog uređaja za većinu korisnika, Oukitel je ponajviše uložio upravo u ovu stavku.

Pod ovako strogim testiranjem, K7 uistinu ne bi trebao razočarati, a od Oukitela smo ionako navikli vidjeti solidne proizvode koji svojom kvalitetom itekako premašuju cjenovni rang u kojem se obično nalaze. Globalna pretprodaja počet će u kineskoj web trgovini BangGood koja će prodavati ovaj mobitel po ekskluzivnoj cijeni od 159,99 dolara.

No, za one koji su nestrpljivi i žele mobitel odmah, Oukitel je ponudio kupon u vrijednosti od 30 dolara kako bi korisnici već danas  mogli naručiti ovaj mobitel po cijeni od 159,99 dolara. Kod kupona glasi: BG618K7, a naručiti ga možete ovdje: https://www.banggood.com/collection-6087.html?utmid=3992.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh