Oukitel

Oukitel K9 samo što nije, evo hands-on video ovog giganta sa 7,12 inča

Iz kompanije Oukitel ovih dana stižu samo dobre vijesti: uskoro će predstavljanje mobitela s najvećim ekranom, Oukitel K9 sa 7,12 inča, zbog kojeg interes kupaca ne jenjava. Na tržište stiže 13.5., a osim velikog ekrana tu je i masivna baterija od 6.000 mAh.

Spomenutih 7,12 inča je u Full HD+ rezoluciji, a kad se usporede s mobitelom dijagonale 5,5 ili 6,18 inča, tek se tad vidi koliko je 7,12 inča puno. Kao stvoren je za gledanje videa, igranje igara i općenito multimedijalne sadržaje.

Baterija se puni za samo sat i pol, što može zahvaliti tehnologiji brzog punjenja. Pokreće ga Helio P35, čijih osam jezgara može dohvatiti 2,3 GHz radnoga takta. Prati ga 4+64 GB memorije, zbog čega se multitasking, odnosno korištenje više pokrenutih aplikacija, niti ne osjeti.

Kamere na papiru zvuče obećavajuće, jer se na leđima nalaze dva senzora, od kojih je primarni Sony IMX298 donosi razlučivost o 16 MP. Sprijeda, u kapljici na vrhu, nalazi se senzor s 8 MP, popraćen brojnim softverskim dodacima. Bit će dostupan u dvije boje (crna, plava) i na nekoliko trgovina, prvenstveno na Bangood i Oukitelovoj službenoj stranici. Flash ponuda traje do 20. svibnja, kada će umjesto $250 koštati 199,99 dolara. Više informacija potražite na Oukitelovoj internet stranici, ili skočite na neki od gore nabrojanih linkova.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh