Geekmaxi
Oukitel

Oukitel Mix 2 u hands-on videu prošao kvalifikacijski krug (Antutu test)

Oukitel se već nekoliko mjeseci bavi razvijanjem smartfona koji će biti dostojan pandan Xiaomi Mi Mix 2. Tako smo za Oukitel Mix 2 prvi put čuli u rujnu, a oglašavao se pod cijenom većom nego što će ona zapravo biti – Oukitel osim što je malo okasnio s lansiranjem, odlučio je i olakšati cijenu, što svakako pozdravljamo. Umjesto nagoviještenih 299,99 dolara, ovaj zanimljivi smartfon s golemim zaslonom bit će dostupan po cijeni od 269,99 dolara.

No, to nije sve od današnjih novosti. Iz kompanije su poslali i video korištenja smartfona, u koji je uključen i Antutu benchmark test. Video je vrlo informativan pa, ako mislite o kupovini ovog smartfona, predlažem da pogledate:

Oukitel Mix 2 pokreće Android 7.0 te ima certifikaciju GMS, što znači da zadovoljava zahtjevima performansa Google aplikacija te ih ispravno pokreće:

Zaslon mu je dijagonale 6 inča i omjer slike je 18:9, a dizajniran je za jednostavnije korištenje jednom rukom, što znači i da mu je tijelo nešto uže i produljenije. S FHD+ rezolucijom mogao bi stvarati priličan pritisak na bateriju, no zauzvrat nudi visoku rezoluciju 1080*2160p. Moćan procesor za ove krajeve, Helio P25, zadovoljno i brzo pokreće aplikacije, uz pridruženu memorijsku kombinaciju 6+64GB. Na Antutu testu, Oukitel Mix 2 postigao je 62585 bodova. S obzirom na jaku memoriju i brzi procesor, korištenje ovog smartfona je jednostavno, i bez zastajkivanja. Baterija kapaciteta 4.080mAh izdržat će dan intenzivnije uporabe.

Mix 2 je i u dizajniranju kamera i čitača otiska prsta pošao za likom Xiaomijevog top-ljestvičara: prednja kamera smještena je na dno uređaja, a čitač otiska prsta nalazi se sa stražnje strane, gdje se nalazi i dvostruki senzor stražnje kamere s pridruženom bljeskalicom.

Smartfon će biti dostupan u tri boje: crnoj, plavoj i srebrnoj. Srebrna inačica će imati kompleksniju izradu i zbog toga i kompleksniji efekt, koji će stražnju ploču, inače od stakla, ulaštiti poput zrcala. Stoga Oukitel javlja kako će ta verzija biti limitirana na samo 100 primjeraka, za sad.

Oukitel na službenim stranicama nudi kupone ako se odlučite predbilježiti za kupnju jednog od ovih bistrih smartfona, u kojoj boji vam već drago. Za više informacija ili za predbilježbu, uputite se jednim klikom na službene stranice.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh