Oukitel

Oukitel pokazao kako se proizvodi njihov K10000 Pro

Kompanija Oukitel poprilično se trudila zadnjih tjedana kako bi što bolje prodala svoj model K10000 Pro, čiji je zaštitni znak baterija ekstremnog kapaciteta od 10.000 mAh. S ovog očitog aduta kompanija skreće pozonost i na dizajn uređaja, koji je sve samo ne običan.

K10000 Pro rađen je od nehrđajućeg čelika, auminijskih slitina, teleće kože i čvrste plastike. Inženjeri su se svojski potrudili da sve nabrojano ukomponiraju u skladnu cjelinu; svaki od njih je ujedno i temeljito ispitan prije proizvodnog procesa. Proizvodnja se, inače, sastoji od trideset različitih procesa, završetkom kojih slijedi još jedno testiranje gotovog uređaja.

Netom prije završnog testiranja ugrađuje se baterija, koja je zapravo kombinacija dvije baterije kapaciteta 5.000 mAh.

Iz kompanije tvrde kako jednaku pozornost daju i paketu u kojem mobitel putuje prema kupcu. U njemu se još nalazi punjač, USB kabel i OTG kabel te poklon-paket. Ovaj pak uključuje čak deset sitnica koje dobro dođu, a koje su nabrojane u priloženom videu.

Sve navedeno može se dobiti za 179,99 dolara na Gearbestu, koji je ključni partner ovog branda još od njegova osnutka. Valja istaknuti kako će poklon-paket biti dijelom ponude do početka srpnja, nakon čega će K10000 Pro dolaziti samo s osnovnom postavom pratećih dodataka.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh