Akcije

Oukitel ponovno ima rasprodaju, cijene su izvrsne a modeli smartphonea brojni

Oukitel se zaista razmahao ovih mjeseci jer sve što do nas stiže su informacije o njihovim velikim rasprodajama, akcijskim cijenama i popustima.

Ovaj put, povod im je Svjetsko prvenstvo u nogometu koje je otpočelo danas opakom pobjedom domaćina Rusije, a kako biste pohvatali sve informacije o utakmicama, morate imati novi mobitel, spreman za mahnito surfanje, pregledavanje portala, izvještaja s utakmica i brojki s kladionice.

>> Pogledaj ponudu Oukitelovih modela po sniženim cijenama

Oukitel se ovdje želi nametnuti kao logičan izbor, a mi im nećemo puno prigovarati, obzirom na veliko sniženje cijena koje čeka sve zainteresirane u službenom dućanu u sklopu webshopa AliExpress. Tamo, pronaći ćete Oukitelove modele pametnih telefona po cijenama od 55,31 dolara naviše, a ponuda je vrlo razgranata.

Među prvima ističe se Oukitel K10, mobitel koji sa svojom 11.000mAh baterijom može izgurati i do sedam dana intenzivnog korištenja, a bit će vrlo zgodan za one koji namjeravaju pratiti utakmice preko mobitela (krišom pod stolom u uredu ili za ručkom u bijegu od ženinog pogleda). Cijena mu je 248,99 dolara a zauzvrat će korisnici dobiti  moćan čipset iz MediaTeka, popularni Helio P23 koji je uparen s čak 6 GB radne memorije i 64 GB skladišnog prostora.

Spomenut ćemo i Oukitel Mix 2, lijepog i drskog copy-cata Xiaomijevog modela Mix 2. Ovaj prekrasno dizajnirani mobitel iz Oukitela donosi veliki ekran od 6 inča i s omjerom 18:9, a za brze i glatke performanse te učinkovitiju potrošnju energije pobrinut će se Helio P25, kojemu je pridruženo 6 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, te jaka 4.080mAh baterija. Cijena ovog modela je samo 196,87 dolara pa ga svakako uzmite u obzir.

Oukitel je ponudio i K10000 Max po nižoj cijeni od 209,87 dolara, a on dolazi s 5,5-inčnim FHD zaslonom, 3 GB radne memorije i 32 GB ROM-a, masivnom 10.000mAh baterijom i kućištem koje je otporno na vodu, prašinu i udarce.

Ako pak želite proći jeftino, ne možete pogriješiti s Oukitelovim ultrajeftinim modelima poput U7 Max kojeg ćete naći po najnižoj cijeni od 55,31 dolara, a birati možete još i C5 Pro za 59,49 dolara i C8 za 66,26 dolara.

Također, u ponudi je i Oukitel K3, koji jako baca na neke Sonyjeve modele pa će se svidjeti simpatizerima ove kompanije, a K3 dolazi s kvalitetnim 5,5-inčnim FHD zaslonom, izvrsnim dizajnom i 6.000mAh baterijom, za samo 137,88 dolara.

Više informacija možete saznati na stranicama službene trgovine Oukitela pri AliExpressu: https://oukitel.aliexpress.com/store/2344260, a ova akcija traje do 20. lipnja stoga požurite i provjerite ovu izvrsnu ponudu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh