Oukitel

Oukitel slavi rođendan lansiranjem modela C15 Pro, prvi u svijetu s MT6761

Bliži se 18. ožujak, dan koji se posebno bilježi u kompaniji Oukitel. Njima će tog dana biti četvrti rođendan, kojeg će obilježiti predstavljanjem novog modela imena Oukitel C15 Pro. Bit će to prvi uređaj s čipsetom MT6761 na svijetu, na što je kompanija posebno ponosna.

Riječ je o posebno nabrijanom četverojezgrenom procesoru iz Mediatekovih laboratorija, koji nadmašuje sve slično što je do sada proizvedeno. Takvi procesori gotovo u pravilu ne prelaze 1,5 GHz radnoga takta, dok MT6761 dohvaća puna 2 GHz. Tu je i jak GPU, zato od ovog čipseta očekujte vrlo ugodan rad s dnevnim zadacima. Svakako pogledajte niže priloženi video, gdje je pokazan C15 Pro prilikom testiranja.

Kao što se vidi, C15 Pro prošao je bateriju testova koji obuhvaćaju HD video, igre, pretraživanje web-shopa te multitasking. Igre su odrađene bez problema, mada je riječ o uređaju koji pripada budget kategoriji. Isto vrijedi i za prikaz videa te surfanje trgovinom Aliexpress, što za neke uređaje zna biti prava muka.

Prema izjavi iz kompanije, C15 Pro kreće u pretprodaju baš na njihov rođendan, 18. ovog mjeseca. Zato će kupce dočekati i odgovarajući poklon u vidu sniženja, jer ćete ovaj mobitel moći kupiti za samo 69,99 dolara. Više informacija saznajte na službenoj stranici proizvođača, koji vas također poziva da usporedite C15 Pro sa sličnim konkurentskim uređajima. Kao što ćete moći vidjeti i sami, C15 Pro daleko je najisplativija opcija među njima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh