Oukitel

Oukitel: Snižene cijene mobitela s velikim 6.000mAh baterijama, četiri modela u ponudi

Uskoro, kako svi znamo, počinje Svjetski kup u nogometu FIFA 2018. Brojni fanovi i navijači koji neće biti u mogućnosti posjetiti Rusiju ovog ljeta, pratit će i navijati uz male ekrane. Mali ekrani nekad su se odnosili na televizore, a danas je slika malog ekrana – na dlanu, u smartfonu. Tako da, vjerujemo da će se angažirati svi mogući ekrani, osobito ovi mali za potrebe sportskog klađenja. Što će vam trebati, osim ekrana? Pa, velik energetski kapacitet, koji će podnijeti povećanu aktivnost na pametnom telefonu.

U ovom trenutku u priču upada kompanija Oukitel, čiji su pametni telefoni slavni po svojim velikim, izdržljivim baterijama čija autonomija ne prestaje iznenađivati zadovoljne korisnike. Kako bi osigurali da što više nogometnih fanova prepozna njihovu ulogu, Oukitel je nabacio svibanjske popuste na svoje pametne telefone koji imaju bateriju kapaciteta oko 6.000 mAh. Cijene se kreću od najniže od 79,99 dolara pa naviše, a u ponudi su četiri dobro nam poznata mobitela. To su K6000, K6000 Plus, K3 i K6.

Oukitel je proveo istraživanje koje je pokazalo da su mobiteli s 6.000mAh baterijom među najprodavanijim mobitelima velikih baterija. Kao što znamo, brojni proizvođači lansiraju mobitele sa zaista golemim kapacitetom, pa i do 13.000 mAh u slučaju Ulefone Power 5, nedavno lansiranog. No, problem s velikim energetskim kapacitetom je veličina ćelije baterije koja mora popratiti taj kapacitet. Stoga su mobiteli s velikim baterijama obično i mobiteli s većim, debljim kućištima te su nešto teži, a mnogim korisnicima, osobito onima koji prate trendove, to ne odgovara.

Zato Oukitel sada nudi umjereniji, ali svejedno velik energetski kapacitet, zapakiran u četiri zanimljiva i lijepa dizajna te s različitim specifikacijama i cijenama. Svaki od ova četiri mobitela na testiranjima je pokazao da može podržati više od 10 sati neprekinutog video prikazivanja, dakle velika izdržljivost baterije donosi visoku autonomiju i korisnici ne moraju zabrinutim okom pratiti postotak baterije u vrhu ekrana.

Sva četiri mobitela imaju bateriju s kapacitetom oko 6.000 mAh, ali se razlikuju u specifikacijama pa tako i cijenama. Ovdje je cjelovita ponuda, koju možete pronaći na službenim stranicama:

Za sve detalje o svibanjskim popustima, posjetite službene stranice Oukitel trgovine. Sva četiri smartfona su na popustu do 15. svibnja, stoga požurite i provjerite ponudu.

Tražili ste:

  • baterija za mobitel oukitel od 6000mAh (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh