Oukitel

Oukitel stiže s čak tri mobitela s golemom baterijom

Na upravo održanom Global Sources Electronics Exhibition u Hong Kongu, kompanija Oukitel je stigla s jakim snagama. Na svom su štandu izložili čak 20 modela svojih telefona, a među njima su mjesto našla čak tri nova uređaja iz serije K. Ta je serija poznata po ekstremnom kapacitetu baterije, što znamo iz vlastitog iskustva – nekoliko smo ih imali na testiranju.

Prvi kojeg ću spomenuti ima ne samo veliku bateriju – a 6.000 mAh je zbilja veliko – nego i veliki zaslon. Čak 7,12 inča u Full HD rezoluciji jasno kažu kako je Oukitel K9 smartfon namijenjen igranju i gledanju videa. Čipset koji ga pokreće je Mediatek P35, koji ne samo da je snažan nego i štedljiv, pa očekujte autonomiju i do tri dana. Na leđima se nalazi senzor od 16 MP (Sony IMX298) s PDAF funkcijom (Phase Detection Auto Focus), pa očekujem prilično dobre fotke od njega. Radi na čak 21. frekvenciji, što znači da nema kutka na svijetu gdje neće uhvatiti signal.

Sljedeći iz izloga je Oukitel K12, koji stiže na tržište za neka dva-tri tjedna. Ima ekran dijagonale 6,3 inča u Full HD rezoluciji, a zadnji dio uređaja je od brušene kože. Direktni je nasljednik modela K10, kojeg smo imali na recenziji. Mediatek MT6765 odrađivat će procesorske zadatke, popraćen sa 6 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Baterija je više nego golema: ima je 10.000 mAh, što će trajati danima. Dobra stvar je što dolazi s 5V/6A punjačem, za kojeg iz kompanije kažu kako će napuniti bateriju do vrha za dva sata.

Treći igrač s kojim se izlazi na tržište je Oukitel K13, mobitel s rupom na 6,4-inčnom FHD ekranu gdje je smještena selfie kamera. Također ima monstruoznih 10.000 mAh baterije, koja će izdržati maratonske napore. Procesor je Mediatek MT6762, popraćen s 4 GB radne i 64 GB interne memorije. O njemu tek trebamo dobiti neke konkretnije informacije, pa preporučam da skočite na službenu stranicu proizvođača. Ondje se možete ogrebati za poklone, među kojima su tri komada K9. Više informacija dobit ćete putem spomenutog linka, pa skok ondje i pogledajte kako do besplatnog mobitela.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh