Oukitel

Oukitel U18: prvi klon iPhonea X od sada i u zlatnoj varijanti

Oukitel je s modelom U18 odnio prvenstvo u jednoj stvari – to je prvi mobitel koji se pojavio na tržištu s uspješno iskopiranim dizajnom iPhonea X. Prvi detalji otkriveni su početkom 2018., no dosad se u prodaji mogao pronaći samo crni model. Sada, stigao je i zlatni, koji izgleda još bolje i efektnije.

Oukitel U18 ima 5,85-inčni HD+ zaslon s rezolucijom u 1512*720 točaka. Omjer slike je 21:9, zbog čega je i kućište mobitela izduljenije i elegantnije. Stražnja ploča ima elemente dizajna preuzete s Huawei Mate 10 Pro, i pod vertikalno postavljenim senzorima stražnje kamere (16MP+5MP) nalazi se čitač otiska prsta. Prednja kamera ima rezoluciju do 8MP, interpolacijom do 13MP.

Procesor je MT6750T kojemu je pridruženo 4GB radne memorije. Prostor za pohranu iznosi 64GB, predinstalirani OS je Android 7.0 (o eventualnom unaprijeđenju na Android Oreo nema riječi), baterija ima kapacitet 4.000mAh i, naravno tu je i, za izričitog klona iPhonea X neizostavna tehnologija prepoznavanja lica. Cijena mu je, s obzirom na iznesene specifikacije, vrlo pristupačna – Oukitel U18 ima dobro odmjeren odnos cijene i kvalitete.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh