Oukitel

Oukitel U22 u pretprodaji za 69,99 dolara, pogledajte kakve fotke snima

Danas je počela pretprodaja 3G mobitela Oukitel U22, prvog pametnog telefona ove kompanije koji ima čak četiri kamere. Osim ove zanimljivosti, valja posebno istaknuti izrazito nisku cijenu tijekom akcije koja iznosi samo 69,99 dolara.

Kao zaštitni znak ističu se kamere, pa ćemo prvo o njima: stražnja kamera ima dvije leće, razlučivosti 13 megapiksela odnosno 2 megapiksela. Sprijeda, za kvalitetan i upečatljiv selfie poslužit će senzori s 8 megapiksela odnosno 2 megapiksela.

Iz Oukitela kažu kako su posebnu pozornost posvetili optimizaciji softvera, koji je za kvalitetu fotografije bitan koliko i hardver. U niže priloženom videu, kojeg je u promotivne svrhe snimila sama kompanija Oukitel, možete vidjeti kakve fotke snima ovaj uređaj. Fotografije su snimljene u više načina rada (autofokus, SLR, video, mono), pa procijenite njihov učinak.

Što se ostatka konfiguracije tiče, U22 se temelji na Mediatekovu čipsetu MT6580A, uz kojeg ćete dobiti 2 GB radne memorije te Android 7.0 Nougat. Zaslon je dijagonale 5,5 inča pri rezoluciji od 1.280×720 piksela. Unutar uređaja zateći ćete tri utora za kartice: jedan mikro SIM, jedan nano SIM i jedan predviđen za TF karticu. Baterija je, inače, kapaciteta 2.700 mAh.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj u pretprodaji

Trenutna ponuda podrazumijeva dvije boje, crnu i bijelu, a kao takav će vjerojatno ostati do daljnjega. Pretprodaja će trajati do 3.7. na Gearbestu ili na Aliexpressu, gdje će koštati pet dolara više. Ukoliko pak skočite na njihovu Facebook stranicu, pruža vam se mogućnost da ga dobijete besplatno.

1 Komentar

1 Komentar

  1. lipanj 29, 2017 at 4:04 pm

    Kakav je proces s tim pre-orderima i koliko dode na kraju s carinom?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh