Oukitel

Oukitel uskače u jureći vlak: Y4800 imat će kameru s 48 MP i Helio P60

Do sada smo uglavnom pisali o dvije serije koje Oukitel proizvodi: K i U. Budući da industrija nezaustavljivo juri naprijed, među takvim se proizvođačima našao i Oukitel s novim modelom Y4800. Predvodnik je nove serije Y (oznaka za ‘Young’, čime se aludira na ciljanu skupinu potrošača), koja donosi jako, jako zanimljive specifikacije.

Budući da je mlađoj populaciji kvaliteta kamere prioritet kod kupnje mobitela, Oukitel Y4800 donijet će baš to. Na leđima će primarni senzor imati čak 48 MP, a sekundarni, zadužen za dubinu, imat će 5 MP. Selfie fotke također će biti na top razini, jer se iznad ekrana nalazi senzor sa 16 MP.

Fotografska sekcija nije jedina prednost ovog uređaja: hardver je također na vrlo visokoj razini, budući da u sebi ima odlični Helio P60. Čak 6 GB radne memorije osigurava dugotrajan, fluidan i nesmetan rad, a svu lavinu fotografija i videa snimljenih onim kamerama spremat ćete na velikih, velikih 128 GB unutrašnje memorije. Takva konfiguracija osigurava sjajne performanse, koje će omogućiti peglanje i najjačih naslova. Sve je upotpunjeno ekranom dijagonale 6,3 inča u Full HD+ rezoluciji i Androidom 9.

Kako stvari stoje, Oukitel Y4800 ima sve za uspješan izlazak na tržište. Iz kompanije vas pozivaju da na njihovoj Facebook stranici sami ocijenite ovakvu konfiguraciju i kažete koliko biste ga platili, a možda se kroz komentar ogrebete za besplatan primjerak. 😉

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh