Oukitel

Ovo se kupuje: mobitel s 3 GB RAM-a za samo $69,99!

Najviše posjeta na našim stranicama generiraju brutalni flagship modeli za kojima svima cure sline. Iako je takva pomama sasvim razumljiva, rijetki si zaista mogu priuštiti te (pre)skupe strojeve. Srećom po naše tanušne džepove, i mobiteli s dna cjenovne skale imaju što za reći, treba se samo potruditi i naći ih.

Jako dobar izbor bio bi Oukitel C11 Pro, koji cijenom pripada entry level uređajima, ali popis njegovog hardvera daje puno razloga za optimizam. Oukitel C11 Pro tako ima čak 3 GB radne memorije, što je ludo dobra ponuda kad se uzme u obzir da košta samo 69,99 dolara. Procesor koji sve pokreće je MT6739, a ima čak i dvostruku kameru na leđima, sa senzorima od 8 MP i 2 MP.

Tanak i elegantan, ima zaslon dijagonale 5,5 inča u HD+ rezoluciji. Pritome ima odnos stranica 18:9, zbog čega uređaj sjedi u ruci kao saliven. Nije se štedjelo niti na bateriji, čiji je kapacitet 3.400 mAh. E da, zaboravio sam reći kako podržava otključavanje uređaja skeniranjem lica vlasnika i da ima Android 8.1.

>> Pogledaj ponudu za ovaj odličan uređaj

Oukitel C11 Pro dostupan je u crnoj i plavoj varijanti, a ova cijena (69,99 dolara) vrijedi tijekom božićne rasprodaje. Također povedite računa kako se na svaku robu izvan EU plaćate PDV i/ili carinu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh