Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oukitel

Pogledajte kako se proizvodi Oukitel od 6 inča

Kao što smo pisali, Oukitel U16 Max samo što nije. Novi telefon ove kompanije ima se čime pohvaliti, a i nas zanima kako će u konačnici izgledati njihov prvi uređaj s dijagonalom ekrana od 6 inča.

Zaslon će kao takav biti zakrivljen (tzv. 2,5 D), dok će stražnja strana biti još izražajnija, dakle 3D.

Bit će zanimljivo pratiti potrošnju, jer zaslon takvih karakteristika sve je, samo ne štedljiv. Na raspolaganju je baterija izdašnog kapaciteta – 4.000 mAh – no to nije jamac kako ćete moći bezbrižno koristiti telefon.

Puno čimbenika doprinosi potrošnji – usklađenost komponenti, intenzitet osvijetljenosti ekrana, jačina signala, da spomenemo neke – a Oukitel jamči kako će U16 Max bez problema potrajati tijekom cijelog dana.

To je, dakako, njihovo legitimno pravo da hvale svoga konja. Objavili su čak i njihove vlastite rezultate s ovim uređajem, koji kažu kako ćete na raspolaganju imati 320 sati u stand-by modu (13 dana) te preko 25 sati razgovora.

Ukoliko samo slušate glazbu, mp3 će vas zabavljati 36 sati, dok internet i FHD video traju jednako – 6,5 sati.

Ovi rezultati su hvale vrijedni, no poduzeti su u kontroliranim uvjetima. Svejedno, kad bismo im odrezali bezobraznih 30%, opet bismo dobili više nego pristojan rezultat. Kao i uvijek, praksa će pokazati pravo stanje.

U16 Max na tržište stiže 28. ovog mjeseca i to putem Aliexpressa. Sa svojih 3 GB radne i 32 GB interne memorije bit će vrlo zanimljiva kupnja, osobito ako se uzme u obzir da će biti jeftiniji od 150 dolara.

Više informacija prenijet ćemo čim za njih saznamo.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oukitel

OUKITEL je kompanija koja gleda na duge staze. Svako malo svoje korisnike obraduju novim modelima, koji dobro pariraju konkurenciji. Osim postojećih korisnika, OUKITEL svakom...

Oukitel

Kao što je već najavljeno, prvi robusni Oukitelov pametni telefon – model WP6 sa 10000 mAh baterijom i 48MP kamerom, danas je u 7...

Oukitel

OUKITEL je najavio da će 20. ožujka u prodaju pustiti svoj novi model WP6. Smatrphone vrhunskih performansi doći će po pristupačnim cijenama, s dodatnim...

Oukitel

smartfon će se u rujnu pojaviti u prodaji po redovnoj cijeni od 139,99$, no nekoliko dana prije od 26-30. kolovoza traje pretprodajni period u...

Oglašavanje