Oukitel

Pogledajte kakvim je sve testovima podvrgnut K10000 Pro [VIDEO]

Oukitel se zbilja trudi promovirati svoje proizvode, mada je to poprilično teško obzirom na broj proizvođača pametnih telefona. Valja im, naime, biti originalan da bi ih kupci uopće primijetili.

I eto ih s nova dva videa. Prvi od njih (gore priložen, prije teksta) zapravo je uobičajeni rezultat marketinškog odjela u kojem se kupci upoznavaju s osnovnim značajkama K10000 Pro, njihovog uređaja kojeg snažno promiču u posljednje vrijeme: 5,5-inčni Full HD zaslon preko kojeg je položen Gorilla Glass, stražnja maska obložena kožom, ekstreman kapacitet baterije i slično.

S druge strane, objavili su i nešto originalniji uradak u kojem prikazuju kroz kakvo je sve sito i rešeto K10000 Pro prošao da bi se potvrdila njegova kvaliteta.

Testovi kojima je podvrgnut na rasporedu su kako prije proizvodnje (tu se misli na pojedine dijelove uređaja), tako i poslije nje. Ovakvih je testova preko 40, kažu u Oukitelu, a zanimljiviji među njima (vidjet ćete u videu na kraju teksta) uključuju držanje uređaja na temperaturi od 70 celzijevih stupnjeva punih 48 sati, bacanje K10000 Pro s visine, otpornost na vlagu i pritisak i slično. Ako ništa drugo, zanimljivo je vidjeti na koje se sve načine mobiteli isprobavaju prije nego završe u našim džepovima.

Oukitel K10000 Pro možete, inače, nabaviti na niz trgovačkih platformi kao što su Gearbest, AliExpress, Amazon i drugi. Isto tako, moguće ga je naći i po EU skladištima, pa povedite računa o tome – izbjeći ćete plaćanje PDV-a i drugih nameta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh