Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oukitel

Prodaja OUKITEL C18 Pro mobitela krenula s cijenom od $99

Krenula je prodaja najnovijeg OUKITEL C18 Pro modela, i već s početkom prodaje svi zainteresirani mogu sebi kupiti odličan smartphone po cijeni od $99. Odličan popust obradovat će mnoge, koji su čekali C18 Pro.

OUKITEL C18 Pro je zanimljiv uređaj, u kojem imamo kompaktnu kombinaciju interesantnih opcija. Stražnji poklopac otkriva 4 kamere, ispod kojih se nalazi senzor za prepoznavanje otiska prsta. Prednjim dijelom dominira veliki 6,55” HD+ zaslon, za minimalnim rubovima.

Ispod vanjštine, OUKITEL je smjestio bateriju kapaciteta 4000mAh, što je dovoljno za cjelodnevno korištenje uređaja bez straha da će se ugasiti.

Na današnji dan, 20. travanj, krenula je prodaja OUKITEL C18 Pro modela, globalno, i to sa dosta darežljivim popustom na cijenu.

Cijena za OUKITEL C18 Pro, u trgovini Aliexpress s popustom je tek $99. Po završetku popusta, regularna cijena će iznositi $149. Možemo se svi složiti da je popust i više nego dobar. Tko god želi kupiti OUKITEL C18 Pro, ovo je prilika koju ne treba propustiti.

Kao što je bio slučaj s popustom za WP6, akcijska cijena od $99 može završiti bilo koji dan, od dana predstavljanja.

OUKITEL C18 Pro bolji od Xiaomi CC9?

Kada pišemo o ovom modelu, naglasak je na Makro kameri, s kojom je OUKITEL već napravio svoje usporedbe s konkurencijom. Iz kompanije s ponosom ističu, kako je C18 Pro dao bolje rezultate fotografije od Xiaomi modela CC9. Možete pogledati službene rezultate na OUKITEL stranici.

Kamere C18 Pro

Kamera je glavni adut ovog modela. OUKITEL C18 Pro dolazi s kombinacijom 16MG glavna kamera, uz 8MP 120° širokokutna kamera, 5MP Makro kamera i 2MP kamera za dubinu. Fotografije su odlične, što se vidi i na rezultatima koji se već mogu pronaći na internetu. S ovako niskom cijenom, C18 Pro pruža mnogo više nego ostali konkurentni modeli. 5MP Makro kamera hvata detalje i objekte blizu 2,5cm. Širokokutna 120°kamera poslužit će za fotografije širokog pogleda, a moguće je napraviti i kvalitetne video uratke s Makro kamerom. 

Kvalitetni 6,55” zaslon

Rupa za prednju kameru svedena je na minimalne mjere, da ostane što više prostora za prikaz slike na zaslonu. Zaslon veličine 6,55” nudi HD+ kvalitetu prikaza, za što bolji doživljaj gledanja filmova, igranja igrica, posebno za vrijeme pandemije.

Baterija C18 Pro 4000mAh

OUKITEL je svoj najnoviji model upario s 4000mAh baterijom, što će omogućiti korisnicima cjelodnevno korištenje mobitela, za sve prigode i bez straha od gašenja. Jednom, do kraja napunjena baterija, izdržat će čitav dan korištenja, bez potrebe za nadopunjavanjem i dodatnom opremom za punjenje.

Helio P25 procesor sa 8 jezgri

Prodaja OUKITEL C18 Pro mobitela
OUKITEL C18 Pro

Procesor Helio P25 radi na taktu od 2,5GHz i podržava do 6GiB dual-channel LPDDR4X-3200 memoriju. Procesor podržava Turbo Engine tehnologiju i 12bit ISP, i u suradnji s Mali-T880 IGP radi na 900MHz. Idealna kombinacija za povoljan telefon vrhunskih performansi.

Stock (čisti) Android 9.0, s mogućnošću nadogradnje na 10.0

OUKITEL C18 Pro dolazi s instaliranim Android 9.0 sustavom, ali s hardverom koji podržava Android 10.0. Iz kompanije su najavili skoru nadogradnju na Android 10.0 sustav, što i očekujemo. Dark mode mogućnost Android 10.0 sustava bit će moguća na ovom modelu, što će još više produljiti trajnost baterije, i dati ugodniji rad prilikom korištenja.

Prodaja OUKITEL C18 Pro krenula je, i predlažemo da iskoristite priliku. Možete kupiti C18 Pro po cijeni od $99.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Oukitel

Pisali smo o nadolazećem C18 Pro modelu smartphone uređaja kompanije OUKITEL, i stavili naglasak na kvalitetu Makro kamere. C18 Pro Makro kamera je AS...

Oukitel

OUKITEL je kompanija koja gleda na duge staze. Svako malo svoje korisnike obraduju novim modelima, koji dobro pariraju konkurenciji. Osim postojećih korisnika, OUKITEL svakom...

Oglašavanje