Akcije

PROVJERI O ČEMU SE RADI: 6,18 inča ekrana i 6 GB RAM-a s 26% manjom cijenom

Još od premijere u mjesecu studenom prošle godine, Oukitel U23 se ističe odličnim odnosom specifikacija i cijene, što je sve upakovano u vrlo privlačan dizajn. Već sam pisao kako je Oukitel spustio cijenu za jedan od svojih modela povodom 1. svibnja, a sad evo još jedne dobre vijesti: U23 također je u istoj akciji, s cijenom koja je pala na $169,99. Promocija se odvija na trgovini DealExtreme (poznatija kao DX.com), a potrajat će do 13. svibnja.

Lijepa gradijentna boja presijava se pod svjetlom

Oukitel U23 ima odličan 6,18-inčni ekran u Full HD+ rezoluciji (2.246×1.080 p), na vrhu kojega je zub sa selfie kamerom i senzorima. Pokriva preko 90% prednje strane uređaja, što je fantastično postignuće njihovih inženjera. Krasi ga gradijentna tzv. ‘Twilight’ boja, gdje se plava s vrha polako pretapa u ljubičastu nijansu. Upečatljivo!

Baterija se može puniti bežično.

Oukitelova serija “U” poznata je po jakim performansama, a U23 vjerno prati zacrtanu filozofiju. U njemu je Helio P23, kojeg po pitanju performansi podržava velikih 6 GB radne memorije. Internog skladišnog prostora ima 64 GB, što se može dodatno proširiti odgovarajućom karticom. Kao što vidite, potkovan je za svakodnevno korištenje, za poslovnu upotrebu, a i gejmeri se neće imati zbog čega potužiti! Još da spomenem kameru, koja je na njegovim leđima dvostruka (16+2 MP) i dat će onaj poznati bokeh efekt zamućivanja pozadine.

POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI DealExtreme!

Kao što sam rekao, akcija traje još dva tjedna, a u nju su uključeni još neki Oukitelovi modeli. Zato skočite na gornji link da pogledate što se sve uz U23 nudi, a možete provjeriti i druge mobitele iz ponude.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh