Oukitel

Stiže nam Oukitel K12 s velikom baterijom i FHD ekranom od 6,3 inča

Među najpoznatijim uređajima kompanije Oukitel je njihova serija “K”. Ona označava veliku bateriju na smartfonu, što osigurava dugotrajnu autonomiju i stabilan rad. Nedavno je najavljen Oukitel K9, čija baterija ima 6.000 mAh, a ekran se raširio na golemih 7,12 inča. Sad nam stiže drugi telefon imena K12, čije su performanse još naprednije i bolje.

Više s Geek.hr: Oukitel predstavio tri nova modela smartfona

Riječ je o nasljedniku super-uspješnog modela K10, kojeg smo imali na recenziji. Ovog puta dobit će se još veći ekran i još jači procesor, što su aduti na koje valja obratiti pozornost prilikom kupnje novog mobitela. Ekran će biti dijagonale 6,3 inča i to u Full HD rezoluciji i odnosom stranica 19,5:2. Kao i prethodna generacija, i ovaj će imati kožnu zadnju masku, što mu daje dozu elegancije.

Baterija je ogromna: 10.000 mAh kapaciteta osigurava dugotrajnu autonomiju, koja će baš kao i kod K10 trajati danima. Oukitel K12 imat će i podršku za brzo punjenje u vidu 5V/6A punjača, za kojeg proizvođač obećava kako će napuniti bateriju za samo dva sata. Memorijski segment predstavljen je sa 6 GB radne i 64 GB interne memorije, a pokretat će ga Mediatek MT6765. U prodaju će krajem petog mjeseca, još se ne zna po kojoj cijeni. Čekamo više detalja!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh