Oukitel

Stroj na putu: Oukitel uskoro lansira novi flagship U23

Pred neka dva tjedna Oukitel je najavio kako na tržište uskoro stiže njihov novi flagship, model U23. Sad dolaze još konkretnije informacije, koje kažu kako ga možemo očekivati u prvoj polovici sljedećeg mjeseca. Iz ovog što se vidi po fotkama i nabrojanih specifikacija, čini se kako će U23 biti više nego dostojan suparnik na tržištu.

Iz prve se vidi zub na vrhu ekrana, gdje su smješteni senzori. Boja mobitela je posebna priča i baš je dobro što su se proizvođači počeli više truditi oko ovakvih sitnica, jer je zbilja naporno imati dosadni crni ili bijeli mobitel. Ono što se na slici također vidi jest podrška za bežično punjenje – to te pitam!

Dijagonala ekrana bit će, kažu, velikih 6,18 inča u Full HD+ rezoluciji (2.246×1.080 točaka), sa zaštitom od ogrebotina. Zanimljivo, Oukitel je odustao od uobičajenog Asahi stakla za zaštitu, nego se okrenuo proizvođaču Panda King. Ovaj je jeftiniji, ali i kvalitetniji, tvrde iz Oukitela. Ono što vjerojatno ne znate jest da Panda King svojim rješenjima opskrbljuje većinu proizvođača mobitela koji imaju certifikat IP68.

U njemu kuca dokazani osmojezgeni Helio P23 zajedno sa 6 GB radne memorije. Konfiguracija počiva na Androidu 8.1, dok se za energetske potrebe brine baterija kapaciteta 3.500 mAh. Nju, već sam spomenuo, možete puniti i bežičnim putem.

Uređaj još nije predstavljen javnosti, niti se može dikrno kupiti. Oukitel umjesto toga pokazuje video u kojem možete saznati još više informacija o njemu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh