Oukitel

Superjeftini Oukitel C5 Pro na Flash rasprodaji

Oukitel svako malo izbaci novi telefon, a neki od njih ulaze u kategoriju najjeftinijih uređaja. Jedan od takvih je C5 Pro, vrlo povoljni 4G LTE pametni telefon koji – unatoč niskoj cijeni – donosi karakteristike koje će zadovoljiti mnoge.

c5_pro

Oukitel se prije svega pobrinuo za sigurnost, pa je telefon stavio u metalno kućište i dodatno pojačao zaslon (vidi priloženi video), kako bi bio otporniji na fizička oštećenja. Pritom se vodilo računa i o estetici, jer je 5-inčni ekran 2,5D zakrivljen.

Stražnja kamera ima 8 megapiksela, dok ih prednja ima 5. Što se tiče povezivosti, nema brige: signal je osiguran za sve domaće mreže. Što se tiče pokretačke snage, povjerena je Mediatekovu čipsetu MTK6737 s četverojezgrenim procesorom, uz dodatak 2 GB radne memorije i 16 GB interne. Baterija je pak kapaciteta 2.000 mAh.

oukitelc5

Još se jedan mamac za kupce krije u operativnom sustavu; trenutno se radi o Androidu 6.0 Marshmallow, no C5 Pro će tijekom trećeg mjeseca biti nadograđen na Android 7.0 Nougat.

C5 Pro će tijekom sljedećih nekoliko dana (zaključno sa 17. siječnja) koštati tek 69,99 dolara, pa pripazite na službenu stranicu proizvođača, ili se pak možete obratiti Gearbestu. Ondje doduše košta nešto više – 74,99 dolara – no i to je vrlo primamljiva cijena za plitak džep.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh