Oukitel

Test Oukitelove Y4800 kamere sa Samsungovim senzorom od 48MP neće vas ostaviti ravnodušnim

Kako je i najavljeno, Oukitelov prvi pametni telefon iz serije Young najavljen je još u svibnju. Istaknuti model Y4800 odlikuje odličnim performansama i izvanrednom kamerom od čak 48 MP.

Osim poprilično moćne kamere sa Samsungovim inteligentnim senzorom (AI), uređaj radi na snažnom MediaTekovom osamjezgrenom Helio P70 procesoru od 6 GB RAM-a uz 128 GB interne memorije te Android 9 Pie operativnom sustavu sa Young OS sučeljem.

Globalna pretprodaja Oukitela Y4800 kreće u periodu od 22. do 29. srpnja 2019. godine i u tom vremenskom roku prodavat će se po sniženoj cijeni od samo $199,99. Ekslukzivno pravo na pretprodaju ima online trgovina Banggood.

Oukitelova glavna kamera od 48 MP sa Samsungovim inteligentim senzorom ima otvor blende od F/1.8 , veličina piksela je 0,8 µm dok je veličina senzora 1,2 inča što je 56% veće od normalnog 1/2.8 inčnog senzora. Što znači da da se u različitim uvjetima mogu snimiti odlične fotografije, pogotovo u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Jednako tako pri povećanju fotografija jasno će se vidjeti detalji. Za napomenuti je da je i prednja kamera također Samsungova , ima 16 MP i otvor blende F/2,0 što znači da će snimiti bolje fotografije od onih snimljenih s 13 MP.

Bez obzira na ekspoziciju ili balans bijele boje te osvjetljenje, fotografije će ispasti oštre. Oukitel Y4800 ima veliki zaslon dijagonale od 6,3 inča te FHD+ rezoluciju s kapljičastim usjekom. Pokreće ga baterija od 4000 mAh, što omogućuje fluidan i besprijekoran rad.

Ako tražite stabilan i poprilično moćan pametni telefon uz povoljnu cijenu, Oukitelov Y4800 model zasigurno vas neće razočarati.

POGLEDAJ PONUDU NA BANGGOOD!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh