Oukitel

Trebaš mobitel s velikom baterijom? Evo jednog na lijepom popustu!

U pametne se telefone ugrađuju sve moćnije komponente, zbog čega neupitno raste njihova žeđ za energijom. Još pred godinu-dvije dana mogli ste komotno kupiti mobitel s baterijom od 2.000 mAh; danas je gotovo uobičajeno dobiti dvostruko toliko.

Proizvođači, svjesni kako im nema druge nego tražiti načina da svojim mobitelima osiguraju što dugotrajniju autonomiju, posežu za još većim, gotovo pa ekstremnim rješenjima. Jedan od takvih je Oukitel, koji čak ima posebnu liniju smartfona s velikom baterijom, seriju K.

Prvak među takvima je Oukitel K10, smartfon s uvjerljivo najvećom baterijom kojeg smo imali na recenziji (pročitajte je ovdje). Brutalnih, nevjerojatnih 11.000 mAh daje ekstremnu autonomiju što će itekako cijeniti oni koji nemaju priliku svako malo trčati do utičnice.

Njegovi aduti ne staju samo na bateriji, nego se nastavljaju i dalje. Ekran mu je također pogolem jer ga ima punih 6 inča. Prikaz zbog veličine nimalo ne trpi, jer je u Full HD+ rezoluciji (2.160×1.080 točaka). Moram pohvaliti i performanse, budući da se temelje na pouzdanom i štedljivom procesoru Helio P23. Radna memorija odgovorna je za ugodan, nesmetan rad i ima je čak 6 GB, dok se podaci spremaju na 64 GB skladišnog prostora.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

Ovaj je mobitel u trenutku recenzije koštao preko 300 dolara, da bi sad bio cjenovno korigiran. Puno prihvatljivija cijena od 276,99 dolara važeća je još neko vrijeme pa razmislite o ovoj opciji ako ste u potrazi za mobitelom ovakvih kvaliteta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh