Oukitel

Unboxing video: Oukitel U18 ($159,99)

Prošli tjedan, tvrtka Oukitel je lansirala U18, smartfon kojim se diče kao “prvim klonom iPhonea X”. U prvom tjednu prodaje, dostupan je po nižoj cijeni u online trgovini Banggood, a kako bi korisnici imali bolju predodžbu toga što će dobiti za svoj novac, objavljen je i službeni unboxing video:

U kutiji osim samog uređaja dolazi standardni set opreme: igla za SIM karticu, USB kabel i (brzi) punjač (5V/3A), silikonska maska, jamstveni list, upute za korištenje i, dodatno, adapter za slušalice (obzirom da U18 nema klasični 3,5mm utor).

Sam mobitel izgleda pristojno za svoj novac, osobito je lijepo uređena stražnja ploča, i to po uzoru na Huawei Mate 10.

U18 ima i pristojan set specifikacija: MT6750T procesor (1,5GHz) u kombinaciji s 4GB RAM-a može donijeti dobre performanse, a tu je i 64GB prostora za pohranu, sasvim dovoljno za prosječnog korisnika. Kao i većina proizvođača danas, Oukitel je postavio dva utora za SIM, čime je omogućio opciju dodatnog proširenja memorije, do 128GB.

Baterija ima kapacitet 4.000mAh. Senzor otiska prsta nalazi se na poleđini, ispod senzora kamere (16MP+5MP), a s prednje strane očekuje vas tehnologija prepoznavanja lica.

Malena zamjerka išla bi zaslonu, koji s HD+ rezolucijom malo zaostaje za današnjim korisničkim očekivanjima. No, s cijenom od 159,99 dolara, Oukitel je ponudio i više nego dovoljno.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh