Oukitel

Zanimljiv križanac iz Oukitelovih redova osvanuo na YouTubeu – pogledajte dizajn Oukitel U11 Plus smartfona

U Oukitelu, čini se, najnovija developerska zabava je križanje vrsta. Iz konfiguracije Xiaomi Mi Note 2 uređaja i dizajna Xiaomi Mix uređaja na svjetlo dana pomalja se novi stvor – Oukitel U11 Plus. A na svjetlu dana on se presijava – poklopac baterije izrađen je IML tehnologijom (engl. In-Mould Lamination) s tintom za ispisivanje između zaštitnog sloja tvrdog transparentnog filma na površini i plastičnog sloja na dnu, a osim sprječavanja ogrebotina i veće otpornosti na trenje, ista tehnologija omogućava 3D efekt svjetlucajućeg sjaja.

Ekran dijagonale 5,7 inča ukućio je FHD zaslon s rezolucijom 1920*1080 piksela, te se prelijeva preko rubova u 2D tehnologiji zakrivljenog zaslona. Zanimljiva je ravnopravnost prednje i stražnje kamere – obje imaju razlučivost 16MP i pridružene bljeskalice.

Pogonske snage dolaze iz MediaTekovih proizvodnih redova, riječ je o osmojezgrenom procesoru MT6750T s maksimalnim radnim taktom 1,5GHz, kojemu je pridružena radna memorija kapaciteta 4GB i 64GB ROM-a. Baterija je kapaciteta 3.700mAh. Ne zvuči loše, ha?

Sve u svemu, Oukitel U11 Plus zvuči i izgleda obećavajuće – veliki ekran, dostatna memorija, dvije dobro iskoristive kamere, svjetlucavi dizajn. Cijena mu, na Gearbest trgovini kotira oko 160 američkih dolara. Oukitel se penje po tržišnim ljestvama i po svemu zavrjeđuje naše simpatije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh