Poptel

Gužva za 11.11.: Poptel nudi mobitele s popustom od $65!

este li znali da je Dan samaca kineska verzija Crnog petka? Ono što je nekad bio dan u kojem su se šalili na račun osoba koje nisu bile u vezi, danas je prvorazredni gospodarski događaj, tijekom kojeg vrijednost prodaje debelo nadmaši puno razvikaniji Crni petak. Nije ni čudo što je i Poptel pripremio ponudu svojih otpornih mobitela, pa idemo vidjeti što sve ima u njihovom izlogu.

Prvi u ponudi je Poptel P8, mobitel s dijagonalom od 5 inča, četverojezgrenim čipsetom i 2+16 GB memorije te baterijom od 3.750 mAh. Zanimljivo, iako košta samo $99,99, ima podršku za NFC, otključavanje mobitela putem prepoznavanja lica vlasnika te Android 8.1. Ponudu za ovaj jeftini mobitel vidi na ovoj poveznici, gdje ga možeš birati između crnog, zelenog i žutog modela.

Sljedeći je Poptel P10, odličan smartfon temeljen na poznatom i priznatom čipsetu Helio P23 (vidi ga na ovom linku). Na raspolaganju mu je još 4 GB radne i 64 GB interne memorije, dok se certifikat IP68 podrazumijeva. Primarna kamera iz Sonyjeve je kuhinje (IMX135) i pružit će dobre fotke, dok će baterija kapaciteta 3.600 mAh potrajati cijeli dan.

I od ove dvojice otpornih, postoji još otporniji mobitel. Poptel P9000 Max posjeduje certifikat IP68, a pored njega ima i vojni standard MIL-SPEC 810G, zbog čega je ovaj smartfon otporan na sve scile i haribde ovog svijeta (provjeri ga na ovom linku). Kao čipset se ponavlja mT6750, baš kao i 4+64 GB memorije. Kapacitet baterije je ekstremnih 9.000 mAh, zbog čega će se autonomija protegnuti danima.

Sva tri uređaja na akcijskoj su cijeni, koja će biti na snazi samo na 11.11. Pritom će ukupna ušteda za P9000 Max biti čak 65 dolara, a za P10 62 dolara Moram upozoriti da uvoz robe izvan EU podliježe naplati pdv-a, tako da valja računati i na dodatne troškove osim ovih redovnih prilikom kupnje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh