Poptel

Poptel V9 najveći je Android telefon i kontroler pametnih uređaja u kući

Tržište pametnih telefona toliko je gusto, da su proizvođači počeli tražiti alternativne načine za zaradu. Nekad se zaista pogodi s idejom, a primjer jedne takve je Poptel V9. Riječ je o all-in-one pametnom telefonu, koji objedinjuje fiksnu i mobilnu liniju s niskom cijenom. U nedoumici ste? I ja sam bio na prvu, zato bacite oko na priloženi video.

Temeljem viđenoga i onog što sam našao na njihovoj službenoj stranici, V9 donosi 8-inčni višedodirni zaslon, s funkcijom mobilnog i fiksnog telefona. Toliko veliki zaslon još nisam vidio – čini mi se da je V9 najveći Android telefon ikada. Tolikim inčima je prešao granicu tableta, pa bi se komotno mogao zvati i tim imenom. Budući da se ujedno može koristiti i kao kontrolni uređaj za sve što nosi naziv ‘pametno’ unutar kuće, V9 pretendira biti centralno kontrolno mjesto unutar vašeg doma, hotela, ili čak na poslu.

Nemojmo zanemariti tu pametnu funkciju: V9 upravljat će sigurnosnom kamerom, pametnim bravama, robotskim usisavačem – u principu sa svime što hvata WiFi signal. Usput će poslužiti za gledanje Netflixa ili Youtubea dok se ispija kava, da ne spominjem kako ćemo se zbog V9 i sličnih gadgeta napokon riješiti arhaične fiksne linije.

Pogledaj ponudu za ovaj korisni gadget

Poptel nema samo ovaj uređaj na akciji, nego je i jedan smartfon na posebnoj ponudi. P9000 Max, mobitel s ekstremno velikom baterijom, ima certifikat IP68 (otporan na vodu i prašinu) i otporan je na udarce. Na ovome linku jeftiniji je 62,5 dolara, pa provjerite ako tražite telefon takvih karakteristika.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh