Recenzije

Xiaomi Mi 9 Unboxing & prvi dojmovi

Nema puno telefona kakav je Xiaomi Mi 9, mobitel koji ima sve: performanse, kvalitetu izrade, izgled i pristupačnu cijenu. Svi relevantni benchmark testovi guraju ga na vrh, a o njegove tri kamere već smo rekli što se ima za reći.

Mobitel mi je stigao s trgovine Geekbuying, a za iste novce se prodaje i na Gearbestu. Povremeno znamo dobiti uređaje besplatno, ali kad je Mi 9 u pitanju, za njega takva pravila ne vrijede. Prodaje se suludo dobro i svaka pošiljka koju dobiju jednostavno plane. Stigao je do mene za deset dana, u kutiji koja je na dva-tri mjesta udarena (vidi video za detalje). Ne puno, ali svejedno se vidi da je stigao s drugog kraja svijeta.

U kutiji je standardna papirologija, silikonska maska, igla za SIM-ladicu, adapter za slušalice, punjač i USB kabel. Ekran je sa svojih 6,39 inča u Full HD rezoluciji, s kristalno jasnim prikazom. Pokriva cijelu prednju stranu osim kapljice na vrhu, jer je tamo selfie kamera od 20 MP. Snapdragon 855 svoju je premijeru dočekao baš u Mi 9, a model kojeg imam ima 6+64 GB memorije. U ponudi je i više memorije, što možete vidjeti na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI GEEKBUYING! POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI GEARBEST!

Raspakirao sam ga i provjerio što ima u kutiji – provjerite i vi, jer je najisplativiji flagship na svijetu: strašne performanse koštaju $499, daleko jeftinije od konkurencije. Kakav će se pokazaati saznat ću za koji dan, što ću podijeliti s vama. Pratite nas na Youtubeu i Facebooku za više ovakvog sadržaja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh