Redmi

OPREZ, stroj na putu: Redmi Pro 2 imat će Snapdragon 855 i pop-up kameru

Do pred koji mjesec, serija mobitela Redmi označavala je jeftine i kvalitetne mobitele iz tvornice Xiaomi, s namjerno ograničenim performansama. Iako su po principu uloženo/dobiveno predstavljali daleko najbolju kupnju u budget segmentu, ono najbolje čuvalo se za seriju Mi. Početkom ove godine dvije su se serije razdvojile u posebne kompanije, što je Redmi oslobodilo okova i donijelo mu slobode da uđe u premium segment. Redmi Pro 2 bit će prvi takav premium uređaj, ali kakav!

Više s Geek.hr >> Kupi Xiaomi smartfone bez plaćanja carine!

Pokretat će ga najjači čipset dostupan u slobodnoj prodaji, moćni Qualcomm Snapdragon 855. Ekran će biti po cijeloj prednjoj strani zaslona, od ruba do ruba, bez zuba, bez kapljice na vrhu ili bez rupe na ekranu za selfie kameru. Ona će biti skrivena unutar kućišta i iskakati po pop-up principu, što je steklo širi zamah u industriji unazad nešto više od pola godine.

TUTORIAL: Kako spasiti mobitel kad vam upadne u vodu?

Primarni senzor kamere imat će 48 megapiksela (takvog ima i Redmi Note 7), a pratit će ga još dva dodatna senzora. Bit će to, dakle, trostruka kamera, prva takva u Redmi seriji. Navodno će imati i senzor otiska prsta ispod ekrana, što je do sada bilo isključivo ugrađivano u premium Mi seriju. Jedva čekamo!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh