LG

AT&T najavio novu glazbenu aplikaciju

Tvrtka AT&T najavila je izlazak nove glazbene aplikacije AT&T Music koja udružuje najpopularnije mobilne usluge vezane za glazbu kao što su preuzimanje pjesama i albuma, slušanje radio stanica, podudaranje pjesama, pretraživanje tekstova pjesama te poboljšani softver za reprodukciju glazbe u jedan kohezivan sustav za AT&T mobilne uređaje.

Usluga se može koristiti na tri najpopularnija AT&T-ova mobilna uređaja namijenjenih brzom dopisivanju te predstavlja najbolju glazbenu uslugu koju ova vrsta uređaja podržava.

Pretplatnici na AT&T Music uslugu mogu :

-Preslušavati 40 komercijalnih radio stanica različitih žanrova;

-Prilagoditi si neograničen broj proizvoljnih radio stanica;

-Koristiti alat za pronalazak i podudaranje glazbe prislanjajući uređaj blizu izvora glazbe;

-Pretraživati tekstove pjesama u svrhu prepoznavanja naslova pjesme i imena izvođača;

-Za pregledavanje, kupovinu i preuzimanje pjesama i albuma na uređaj;

-Preslušavanje glazbe s mogućnošću organiziranja pjesama u liste te pretraživanje pjesama po imenu izvođača ili albuma te vrste glazbe;

“Mi smo dugo bili vodeći na području glazbenih aplikacija namijenjenih mobilnim uređajima, ali te aplikacije su u velikoj mjeri ostvarivale malen broj funkcionalnosti”, rekao je Mark Collins, dopredsjednik odjela za glazbene proizvode i podatke AT&T Mobility i Consumer Markets. “Prepoznali smo potrebu za stvaranjem proizvoda bez ograničenja, tj. spojili smo već postojeće usluge u jednu kako korisnici ne bi morali prelaziti iz jedne aplikacije u drugu u potrazi za podacima vezanim za glazbu.”

Aplikacija je dizajnirana na način da se postigla visoka integracija postojećih usluga dok se opet uspjela održati jednostavnost korištenja. Korisnici koji ne znaju ime pjesme koje slušaju mogu utipkati dio teksta pjesme te dobiti informacije o pjesmi, preuzeti pjesmu i organizirati istu po vlastitim željama.

AT&T planira omogućiti preuzimanje pjesama i albuma kroz direktnu suradnju sa Sony Music Entertainment-om, EMI Music-om i distributerom indie glazbe-The Orchard. Detalji o dodatnim sadržajima biti će javno objavljeni na stranicama AT&T-a.

Nova AT&T Music aplikacija danas je dostupna na LG Xenon, Samsung Solstice i Samsung Impression uređajima. AT&T planira učiniti uslugu dostupnom za preuzimanje i ostalim uređajima već ovo ljeto.
U planu su i buduća poboljšanja u vidu mogućnosti kupovine i objavljivanja melodija i tonova unutar aplikacije.

Usluga je dostupna za 6.99 dolara mjesečno za kupce koji su se pretplatili na neograničenu količinu podataka. Preuzimanje aplikacije je omogućeno korištenjem AT&T App centra na stranici www.att.com/appcenter.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh