Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Galaxy Beam – mobitel i projektor

Galaxy Beam, telefon s projektorom koji korisnicima omogućuje prikazivanje sadržaja na različitim projekcijskim pozadinama

Dosta je naguravanja oko ekrana mobitela da bismo vidjeli najnovije slike nečije sitnozube djece, životinja ili nečega skinutog s Interenta, smatra Samsung. Zato nam nudi Galaxy Beam, smartphone opremljen projektorom jačine svjetlosti 15 lumena i mogućnosti reprodukcije prikaza do dijagonale 127 cm (50“). Uređaj sadrži aplikaciju za upravljanje projektorom koja olakšava odabir sadržaja i aktivaciju projekcije u nekoliko koraka.

Mobitel je inače baziran na dvojezgrenom gigahercnom procesoru sa 6 GB RAM-a + 8 GB memorije (te utor za MicroSD); OS je Android 2.3 Gingerbread, a debljine je 12,5 milimetara, što je mnogo za mobitel, ali je tanko za projektor. Razlučivost 4-inčnog zaslona je 480*800 točaka, a ugrađene su i dvije kamere – 5- i 1,3 megapikselna. U priopćenju se spominju podrška za Bluetooth 3.0+HS i WiFi, ali ne i GPS. Cijena još nije poznata.

Bug

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje