Samsung

Je li ovo iduća generacija Galaxy Folda?

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se fotografije pametnog telefona koji izgleda kao Samsungov Galaxy Fold u obliku školjke

Foto: Weibo

Zasad nema potvrde kako je na fotografijama preuzetim s kineske društvene mreže Weibo doista nova generacija Samsungovog preklopnog pametnog telefona Galaxy Fold, kao ni da će smartfon prikazan na fotografijama doista biti pušten u prodaju.

Moguće je kako je riječ o prototipu, konceptu, pa čak i lažnjaku. Ali, već se neko vrijeme piše o tome kako bi Fold mogli naslijediti drugi preklopni uređaji, uključujući i one u obliku školjke.

Uređaj na fotografijama možda nije Samsungov, ali se dobro uklapa u seriju konceptualnih uređaja predstavljenih u listopadu ove godine. Doduše, uređaj na fotografiji ima samo dvije glavne kamere straga umjesto pet, koliko bi ih mogao imati nadolazeći Galaxy S11.

Nagađa se kako bi se oba modela mogla pojaviti tijekom veljače iduće godine, kao i da bi novo izdanje Folda moglo također biti opremljeno kamerom sa 108 megapiksela i peterostrukim zumom.

Također se pretpostavlja kako bi druga generacija Folda mogla biti značajno jeftinija od prethodnika, s cijenom od oko 845 američkih dolara. Ali, s obzirom da će Motorolin preklopni smartfon Razr koštati 1.499 američkih dolara, ne čini se vjerojatnim kako će nova Samsungova perjanica koštati ispod tisuću dolara.

Iz Huaweija je stigla najava kako će tijekom iduće godine u prodaju pustiti bržu i izdržljiviju verziju svog modela Mate X, koja bi moga stići i na europsko tržište, piše TheVerge.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh