Samsung

Osvanule nove fotke i EU cijene za Galaxy S8 i S8 Plus, skupljaj novce!

Curenje informacija nije prava riječ kad pričamo o novim Samsungovim flagshipima, to bi se prije moglo nazvati poplavom. Svako malo procuri ili “procuri” kakva informacija, ostavljajući nas već pomalo ravnodušnima na toliku navalu koja, u krajnjoj liniji, i ne mora biti točna.

Ovog puta se ponovno oglasio Evan Blass, koji objavljuje (uglavnom) točne informacije iz mobilnog svijeta, napose o Samsungovim proizvodima. Sad nas je počastio novim fotkama Galaxyja S8 i S8 Plus, gdje se vide boje u kojima će se ovi pojaviti na tržištu.

To su redom Black Sky, Orchid Grey i Arctic Silver. Prva i treća su zapravo standardne boje među mobitelima i takve ima svaka šuša. Orchid Grey također nije ništa revolucionarno ali ajde, barem nije bijela.

Koštat će taman toliko da si ih ‘ladno može priuštiti saborski zastupnik, dok će ostatak ekipe prodavati organe ili pljačkati kladionice: 799 eura bit će S8, a S8 Plus stotinu eura više. Riječ je o cijenama na EU tržištu, što će reć’ da će kod nas koštati barem 50 eura preko toga.

Od ostalih informacija koje aktualno kolaju internetom a vezane su uz ova dva uređaja, istaknuli bismo kako Samsungov vlastiti čipset Exynos 8895 u testovima nadmašuje Qualcommov Snapdragon 835, kojeg pola zemaljske kugle čeka da strpa u svoje telefone.

Galaxy S8 i S8 Plus bit će predstavljeni krajem ovog mjeseca, da bi se u prodaji našli sredinom sljedećeg. Skupljajte pare.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh