Samsung

Ovo je jedan od najzanimljivijih mobitela 2020. godine

Samsung će sljedeći tjedan predstaviti svoje nove flagship modele premium Galaxy S20 serije, uz koje je najavljen i novi model s ekranom na preklop – Samsung Galaxy Z Flip.

Novi uređaj se za razliku od prošlogodišnjeg modela Galaxy Fold preklapa po dužini, pa je po tome najsličniji Motorolinom modelu Razr.

Neke fotografije novog Z Flipa već su se pojavljivale na internetu, a ovih dana se pojavio i prvi video na kojem se novi “preklopnik” može vidjeti “u akciji”.

Za razliku od većine modernih telefona, kao i njegovog “starijeg brata” Galaxy Folda, Flip Z bi svoje buduće korisnike mogao privući svojim kompaktnim dimenzijama, budući da kada je sklopljen bez problema stane u svaki džep.

Prema još uvijek službeno nepotvrđenim informacijama, dijagonala ekrana bi, kada je telefon otvoren, trebala biti 6,7 inča. Spominje se rezolucija ekrana od 1080×2636 piksela, dok bi omjer stranica trebao biti 22:9.

Video, s vanjske strane kućišta telefona, otkriva i drugi manji ekran na kojem će se prikazivati samo osnovne informacije: vrijeme, notifikacije o porukama i pozivima…

Samsung Galaxy Z Flip bi navodno pokretao moćni Snapdragon 855 Plus chipset. Uređaj bi imao 8GB RAM-a i 256GB prostora za pohranu podataka, ali ne i 3,5mm izlaz za slušalice i podršku za 5G standard, piše portal The Verge.

Telefon bi trebao biti jeftiniji od Galaxy Folda, i dostupan po cijeni od oko 1.400 do 1.500 dolara.

Službeno predstavljanje novih modela S20 serija kao i Galaxy Z Flip, Samsung je zakazao za 11. veljače, kada ćemo saznati sve detalje o novim modelima ovog korejskog proizvođača.

Tražili ste:

  • mobiteli 2020 godine (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh