Samsung

Par dana pred premijeru: Ovo je novi Samsung Galaxy S20

Foto: Twitter/@UniverseIce

Samo pet dana prije službenog predstavljanja nove generacije Samsungove premium Galaxy S20 serije mobitela, na Twitteru su se pojavile fotografije na kojima se vidi potencijalni konačni izgled Galaxy S20 Ultra i Galaxy S20+ mobitela.

Fotografije koje su na svojim profilima objavili dojavljivači Ice universe i Jon Prosser otkrivaju kako su novi Samsungovi flagship uređaji gotovo identični onome što su glasine prethodno sugerirale.

Samsung Galaxy S20 Ultra će na poleđini imati veliki pravokutni modul u kojem je smješten sistem kamera kojeg čine: tri kamere, periskop senzor, jedan dodatni foto senzor ispod zaštitnog stakla i LED blic.

Prema dosadašnjim glasinama i neslužbenim informacijama, očekuje se da će glavna kamera biti opremljena senzorom od 108MP s ISOCELL Bright HMX senzorom. Periskopska telefoto kamera bi trebala imati senzor od 48MP s optičkim zumom od 10X i hibridnim od 100X. Tu bi, također, trebale se naći ultraširoka kamera i dodatni senzor od 64MP.

Samsung Galaxy S20+ imat će sistem od tri kamere, koje će najvjerojatnije biti u kombinaciji – glavna od 12MP, telefoto od 64MP, ultraširoka kamera od 12MP, kao i ToF senzor.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh