Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Samsung

Procurile cijene Samsung Galaxy S21 serije mobitela

Tvrtka Samsung bi trebala 14. siječnja predstaviti Galaxy S21 seriju pametnih telefona, a sad su se na internetu pojavile i navodne cijene.

Foto: 91Mobiles

Nakon objavljenih fotografija i informacija o pojedinim specifikacijama uređaja, sad su se pojavile i cijene Samsungovih modela Galaxy S21, Galaxy S21 Plus i Galaxy S21 Ultra.

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile, čini se da će nekoliko S21 mobitela zabilježiti pad cijena u usporedbi sa svojim prethodnicima.

Informacije o cijenama dolaze od izvora kojima se obično može vjerovati kad su u pitanju detalji o budućim mobitelima, a riječ je o web stranici 91mobiles i Ishanu Agarwalu. Vjeruje se da će standardni Galaxy S21 postići cijenu od 849 eura i više. Za Galaxy S21 Plus vjerojatno ćemo trebati izdvojiti 1.049 eura za verziju od 128 GB, odnosno 1.099 eura za verziju od 256 GB. Najskuplji će biti Galaxy S21 Ultra po cijeni od 1.399 eura i više, piše Tech Radar.

Prethodne glasine sugerirale su da će cijene biti slične prošlogodišnjim, a ako i dođe do značajnog smanjenja da će se to manifestirati na standardnim Galaxy S21 uređajima.

Naravno, s obzirom na europske poreze, različite skladišne kapacitete i 4G/5G, teško je sa sigurnošću reći kako će se cijene modela iz 2020. godine poklapati s novim u 2021. godini, ali čini se da su cijene više-manje iste, s možda 50 eura razlike.

U međuvremenu se pojavila i kvadrat maska za S21 Plus koja je, čini se, napravljena od tekstila ili ima takav izgled. Maska je u ljubičastoj boji i skriva ispupčeni modul kamere.

Foto: 91mobiles

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Samsung

Pričvrstite Galaxy Smart Tag lokator na ključeve, novčanik ili druge važne predmete kako biste ih povezali s Galaxy pametnim telefonom za lakše pronalaženje

Akcije

Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra pametne telefone te Galaxy Pro Buds bežične slušalice u Hrvatskoj je moguće kupiti od 29. siječnja

Samsung

Kao novi flagship model, Galaxy S21 Ultra pruža najnaprednije i najinteligentnije opcije kamere, najbolji zaslon te najjače performanse u Galaxy S seriji pametnih telefona

Samsung

Najnovija generacija Samsung Galaxy S serije korisnicima pruža najmodernije kamere te inovativne mogućnosti povezivanja u potpuno novom dizajnu

Oglašavanje