Novosti

Samsung Galaxy S II ruši rekorde

Samsung je upravo objavio brojke koje predstavljaju zanimanje za Galaxy S II. Najnoviji high-end uređaj korejskog proizvođača je u domovini “prešišao” iPhone 4 za gotovo dvostruko. iPhone 4 je prilikom izlaska naručen u 110.000 jedinica, a Galaxy S II u 200.000.

Dvojezgreni Samsung I9100 Galaxy S II je zabilježio 10.000 narudžbi u prvih 29 minuta kako se pojavio kod korejskih telekom Web stranica. U sljedećih 64 minute ta se brojka udvostručila. Najveći korejski operater, SK Telecom, bilježi preko 160.000 narudžbi. 

S obzirom na takav veliki interes, Samsung je možda bio preskroman prilikom procjene prodaje Galaxy S II pametnog telefona. Cilj tvrtke je oko 10 milijuna prodanih uređaja tijekom 2011. godine (što je približno jednaka brojka njegovom prethodniku – I9000 Galaxy S). Galaxy S je izašao na tržištu u lipnju prošle godine i nije imao toliki broj prednarudžbi.

Za sve vas koje zanimaju cijene, Galaxy S II je u Južnoj Koreji prodavan za 455.000 korejskih wona što je 425 američkih dolara tj. 290 eura. U Europi će početna cijena biti daleko viša.

Inače, Samsung Galaxy S II je stigao i u Veliku Britaniju, a izvještaji navode da neće imati NFC, kako je obećano. Vrlo je vjerojatno da i ostale jedinice namijenjene europskom tržištu neće imati NFC čip (uređaji prodani u Koreji imaju NFC).


Tražili ste:

  • samsung galaxy s ii cijena (19)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh