Samsung

Samsung Galaxy S4 dobiva mogućeg nasljednika?

Još jedna glasina o Samsungu je izašla na površinu. Izvještaj sa stranice AnTuTu pokazuje tajanstveni Samsungov uređaj, model GT-I9600.

Ako je vjerovati tom izvještaju, uređaj će se pokretati na Android verziji 4.3.2 uz pomoć procesora od 1.4GHz. S 15016 bodova, uređaj je dobio puno manje kada se usporedi s vodećim uređajima poput Galaxy S4 i Galaxy SIII.

Ne može se točno reći je li taj uređaj Samsung Galaxy S5 ili Samsung Galaxy S4 Plus čini se je svakako jedan oblik modela Galaxy S4.

Ipak je važno napomenuti da je još prerano da glasine o Galaxy S5 izađu na površinu. Dakle, vjerojatnost da je ovo uređaj Galaxy S4 Plus je sada još veća. Pametno je ne zbuniti se s brojem uređaja koji pokazuje da bi to mogao biti uređaj Galaxy S5 jer Samsung prati trend takvog nazivanja svojih uređaja. Na primjer, GT-I9300 je bio naziv za Galaxy S3, a GT-I9500 za Galaxy S4. Ipak ne možemo biti sigurni da je to Galaxy S5 jer se taj ID broj može mijenjati od strane programera.

Još malo sumnjičavosti dodaje to što slika iznad pokazuje uređaj koji pokreće Android 4.3.2 dok se u sadašnjosti čak i Android 4.3 čini teškim. Prisutnost Androida 4.3.2 na uređaju je nešto teško za povjerovati i čini se nedorečenim.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 12 lipnja, 2013 at 2:54 pm

    je i ima slabiji procesor nego S4

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh