Samsung

Samsung Galaxy S4 prvo izlazi u Južnoj Koreji

U četvrtak je Samsung objavio da će po prvi puta novi smartphone Galaxy S4 izaći na tržište i to u Južnoj Koreji, točnije Seoulu.

Najnovija verzije Samsungove serije Galaxy će biti dostupna za prodaju Južno Korejskim kupcima od petka kod tri domaća mobilna operatera, Sk Telecom, KT Corp i LG Uplus.

Smartphone gigant planira lansirati Galaxy smartphone kroz 327 dostavljača, uključujući AT&T, Vodafone i Telefonicu i to u 155 država tijekom drugog kvartala.

Od modela Galaxy S4, koji je opremljen s puno kvalitetnih i snažnih značajki, se očekuje da se dobro prodaje.

Sophia Kim, analitičarka tvrtke Woori Investment & Securities, rekla je da he svjetska prodaja prethodnog modela Galaxy S3 dostigla je oko 38 milijuna uređaja od lansiranja proizvoda u svibnju prošle godine. Prema predviđanjima S4 će prestići svog prethodnika s predviđenom prodajom od 65 milijuna do kraja godine.

Novi model ima 5-inčni HD AMOLED zaslon s rezolucijom od 1920 x 1080, sa 1.9GHz quad-core procesorom ili 1.6GHz octa-core procesorom, ovisno o regiji.

Sjajna opcija „Smart Pause“ omogućuje korisnicima da kontroliraju zaslon prema tome gdje pogledaju. Kada korisnik gleda video i pogleda negdje sa strane, video se automatski zaustavi i nastavi kada korisnik pogled vrati nazad.

Ovaj novi model također ima i sjajnu funkciju „Smart Scroll“ koja omogućuje da korisnici pomiču preglednik ili mailove gore i dolje bez da se dodiruje ekran. S4 automatski prepoznaje korisnikov izraz lica kada gleda ekran i kretanje zgloba i u skladu s tim miče stranicu gore i dolje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh