Novosti

Samsung I9250 nagoviješten u Samsung Unpacked videu

Samsung je danas objavio film za njihov Berlin Unpacked događaj koji će se održati prije IFA 2011 događaja u Berlinu (2. do 7. rujna). Video, među ostalim, ukazuje na novi Samsungov uređaj, a vjerujemo da će to biti I9250 sa Androidom.

Link za video.

Po načinu na koji ljudi u filmu drže uređaj – žene ga koriste s obje ruke, a muškarac koji telefonira ga drži jednom rukom – jasno je da će uređaj biti nešto veći od uobičajenog telefona. S druge strane, dovoljno je malen da ga se drži na uhu prilikom telefoniranja što ukazuje da se ne radi o tabletu.

U posljednje vrijeme postoje glasine o novom uređaju iz Samsunga (I9250) koji odgovara opisu “nešto većeg telefona”. A kako i ne bi, kad bi taj uređaj trebao imati Super AMOLED zaslon dijagonale 4.65″ u HD rezoluciji (1280 x 720 piksela).

Samsung I9250 će predstavljati prvi Samsungov korak u svijet Android Ice Cream Sandwicha. Uređaj bi trgovačke police trebao ugledati početkom prosinca, a iz Samsunga smo navikli na najave jačih uređaja i nekoliko mjeseci prije službenog izlaska. Što, pogađate, odgovara datumu održavanja IFA 2011 eventa.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh