Novosti

Samsung lansirao četiri nova Bada telefona s konkurentskim cijenama


Samsung Bada OS lansiran je s visoko kvalitetnim Samsung S8500 Wave telefonom. Predstavljena su četiri dosad neviđena telefona i njihove cijene vrlo su pristupačne – Bada smartphonei uskoro će biti ponuđeni po povoljnijim cijenama.

Na događanju u Sankt Petersburgu, Samsung je pokazao novu prezentaciju o nadolazećim Bada telefonima te kako će oni biti pozicionirani u usporedbi sa Samsung S8500 Wave što se tiče cijene i karakteristika – lukav način za zagolicati maštu.
Pored Wave-a, u ponudi će se naći još 4 telefona koji će biti jeftiniji i svi će imati Bada OS. 2 od njih imaju ekran osjetljiv na dodir, a 2 imaju klizne QWERTY tipkovnice (i ekran osjetljiv na dodir, dakako).
Četiri nova Bada telefona prikazana na Samsung-ovom događanju
Sva su četiri nova Bada telefona jeftinija od 20,000 rubija (685 američkih dolara, 510 eura). Najjeftiniji od ta 4 telefona je oko 10,000 rubija (oko 340 dolara ili 255 eura), možda čak i jeftiniji (prezentacija nije bila u potpunosti precizna).Još jedan dio prezentacije bio je zanimljiv – onaj koji predviđa da će Samsung prestići Nokiu što se tiče udjela u tržištu te da će Bada igrati veliku ulogu u tom preuzimanju.
Izvor: http://phonereport.info


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh