Samsung

Samsung najavio Galaxy Ace 3

Još jedan novi Samsungov Android smartphone je najavljen i to Galaxy Ace 3. Nastavak, logično, modela Galaxy Ace 2 je jedan Samsungov pristupačan mobitel, s visokom prodajom sjajan je za one koji ne žele ili ne mogu priuštiti Galaxy S4. Dok će se 3G verzija sigurno prodavati dobro diljem svijeta, Samsung je također dodao i 4G LTE verziju i time malo poboljšao specifikacije modela.

Dizajn je prilično mudar i dobar, ako niste bili oduševljeni modelom Galaxy S4 Mini, koji je najavljen prošlog tjedna, tada niti Galaxy Ace 3 neće puno ubrzati kucanje vašeg srca. Dizajne je kao i većina drugih Samsungovih smartphonea, s plosnatim vrhom i dnom, zaobljenim kutovima i kamera na stražnjoj strani. Nije puno različit od svojeg prethodnika Ace 2, ali sigurno postoje dijelovi koji liče na Galaxy S4. Ako okrenete uređaj vidjet ćete kameru od 5 megapiksela, s LED bljeskalicom i zvučnicima mobitela.

Zaslon je veličine 4 inča i ima rezoluciju od 480 x 800 što je identično s prethodnikom Galaxy Ace 2. Ace 3 se pokreće na sistemu Android 4.2 i nije iznenađenje što je Samsung u model dodao nekoliko svojih vlastitih aplikacija. Ostale značajke uključuju GPS navigaciju, Bluetooth 4.0, W-Fi i digitalni kompas.

Razlike između 4G LTE i 3G verzije su sve u unutrašnjosti. 4G Galaxy Ace 3 ima dvojezgreni procesor od 1.2GHz, 8GB interne memorije i jaku 1800mAh bateriju. S druge strane, 3G verzija ima 1GHz procesor, 4GB interne memorije od koje je samo 1.77GB dostupna za korištenje, a ima i nešto slabiju bateriju od 1500mAh. Oba modela imaju mjesto za microSD karticu koja je spremna učitati do 64GB eksterne memorije.

Što se tiče datuma lansiranja na tržište i cijene, slučaj je isti kao i kod drugih modela Samsunga što znači da se ti podatci još nisu objavili.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh