Novosti

Samsung – ništa od 3D-a


Jedan od očekivanijih smartphonea u skorije vrijeme je Samsungov Galaxy S III. Kako vrijeme prolazi, o ovom uređaju pojavljuje se sve više glasina. Posljednje u nizu su da će smartphone imati mogućnost prikaza 3D slike.

Posljednje glasine, ove o 3D prikazu, službeno su demantirali iz Samsunga. U izjavi za Engadget, Samsungovi službenici rekli su: „iako stalno istražujemo nove tehnologije za svoje mobilne uređaje, nemamo skori plan za korištenje ekrana s tehnologijom 3D prikaza u svojim nadolazećim smartphoneima“.

Ovo otkriće nije iznenađujuće s obzirom da trend korištenja 3D-a na mobitelima opada. HTC i LG izdali su smartphone uređaje s mogućnošću 3D prikaza još prošle godine, no većina se slaže kako je u pitanju bio marketinški potez, umjesto nečeg stvarno korisnog ili zabavnog. Ove godine kompanijini uređaji dolaze s kvalitetnim, običnim 2D ekranima.

Očekuje se da će Samsungov Galaxy S III biti opremljen 4,65-inčnim Super AMOLED ekranom, a pogonit bi ga trebao Samsungov četverojezgreni procesor Exynos. Prema posljednjim informacijama, lansiranje bi moglo biti 22. svibnja u Londonu.

Bug

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh