Samsung

Samsung poslao pozivnice za najavu Galaxy K Zoom

Samsung je sazvao sastanak za novinare za događaj na dan 29 travnja sanazivom „Kapture the Moment“. Široko se očekuje da će Korejski tehnološki div tada iskoristiti Red Dot Design Museum u Singapuru da bi otkrio nasljednika za Galaxy S4 Zoom.

slika1Za novi uređaj kruže glasine da bi se mogao zvati K Zoom ili možda Galaxy K, a ne Galaxy S5 Zoom unatoč činjenici da će vjerojatno biti baziran na Samsungovom novom flagship telefonu. Procurjele specifikacije za uređaj pojavile su se na webu ranije u ovom mjesecu najavljujući 20.2-megapiksela kameru (5,184 x 3,888 rezolucijom) sa stabilizatorom optičke slike.

Neki će se možda protiviti da je Galaxy-jeva kamera već dovoljno dobra sa 16-megapiksela ali ti ljudi moraju biti podsjećeni da broj megapiksela nije jedino. Veličina senzora je svakako mnogo važnija i s posvećenom kamerom, Samsung će bez sumnje uložiti u veći senzor za bolju kvalitetu slike.

Od ostalog, K kamera telefon se očekuje da će imati nešto manji display – možda negdje oko 4.7 inča. Također se vjeruje da će imati nešto manju rezoluciju sa 1,280 x 720 u usporedbi sa 1,920 x 1,080 ekranom koji ima Galaxy S5.

Ispod pokrova, ipak, govori se da će imati šesto-jezgreni Samsung Exynos 5 Hexa SoX s dvije ARM Cortex-A15 jezgrama naređenim na 1.7GHz i četiri Corex-A7 jezgrama koje rade na 1.3GHz. To je sigurno različito nego četiri jezgre Qualcomm Snapdragon 801 koje su u S5 ali ipak, ovaj uređaj je više oko kamere nego bilo čega drugoga. To što ima više jezgri namještenih na manji rate će vjerojatno dati uređaju dovoljnu količinu performansi i životnog vijeka baterije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh