Samsung

Samsung predstavio Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge

Foto: Samsung.com

Samsung je sinoć u Barceloni predstavio najnovije Galaxy modele, S7 i S7 Edge. Kako izgledaju, koje su novosti i kako se predbilježiti za svoj primjerak, saznajte u cijelom članku…

Spektakularno predstavljanje novih Samsung Galaxy modela S7 i S7 Edge dogodilo se jučer u Barceloni. Iako još uvijek nisu pušteni u prodaju, već sada je moguće predbilježiti se za svog novog ljubimca kod ovlaštenih partnera, što će vam omogućiti da ga imate 3 dana prije izlaska u slobodnu prodaju.

Dizajn: Galaxy S7 sličan prošloj verziji

Ono što odmah u startu možemo primijetiti je da se novi modeli ne razlikuju puno od onih starijih modela, S6 i S6 Edge. Čini se kako je Samsung igrao na sigurno, jer nakon što su napokon počeli koristiti skuplje materijale (lim i staklo, umjesto plastike) kod prethodnika, odlučili su “dobitni” dizajn zadržati.

Jači procesor i kamera, veća baterija, uređaj vodootporan.

To su četiri najvažnije značajke koje krase novije modele. Dodajmo još kako je S7, prema očekivanjima, ostao na 5,1 incha, dok je S7 Edge povećan, također prema najavama, na 5,5 incha. Također valja istaknuti kako je kamera znatno poboljšana (“Dual Pixel”, 12 MPix), a čiju kvalitetu možete vidjeti na priloženoj slici (screenshot).

“Snažni procesori omogućavaju brzi rad uređaja Galaxy S7 i S7 edge bez smetnji i bez problema upravljaju dodatnim podacima s microSD kartice. Bez obzira na veći kapacitet baterije, punjenje ne traje dugo.” – stoji u službenom predstavljanju.

“Kombinacijom materijala visokih performansi smislili smo jednostavan, ali vrlo učinkovit način potpunog zatvaranja unutarnjih komponenti, pri čemu priključci za USB i slušalice ostaju otvoreni. Ne morate se mučiti s dodatnim pokrovima ili poklopcima.”

Ekipa The Vergea napravila je svojevrsni prvi pogled na nove modele, a za očekivati je u narednom periodu da izađu razne recenzije, kada telefon izađe u slobodnu prodaju.

Foto: Screenshot, Samsung.com

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh