Novosti

Samsung S3850 Corby II napokon služben

Samsung S3850 Corby II je prešao iz grupe “neslužbenih” mobitela u grupu službenih i nastavlja uspješnu Corby seriju. Corby II ne donosi značajne napretke u odnosu na prethodnika, ali i dalje predstavlja zabavan i cjenovno prihvatljiv touchscreen telefon.

Zaslon osjetljiv na dodir, Wi-Fi, multitasking – te značajke su karakteristične za skuplje pametne telefone, no Corby II ih sve posjeduje. U odnosu na prošli Corby, S3850 dolazi sa većim 3.2″ zaslonom. Rezolucija je i dalje QVGA. Kamera se isto nije značajnije promijenila – 2 MP.

Iako nema 3G mrežu, S3850 Corby II ima podršku za Wi-Fi. Kamera je relativno loša, ali odlika su TouchWiz sučelje i intergracija sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter).

Corby II ima i solidne glazbene mogućnosti. Uz microSD karticu (do 16 GB), podršku za DNSe i 3.5mm audio utor, Corby II lako može zamijeniti music player.

Corby II nastavlja veselu i živahnu liniju Corby uređaja iz Samsunga. Tako i “dvojka” dolazi u veselim šarenim bojama i u oblim konturama. Iako je uređaj plastičnog dizajna, poprilično je čvrst i otporan. Svojim dizajnom i značajkama, Corby II ostavlja dojam da je namijenjen mladeži (i svima koji se osjećaju mlado).

Konačna ocjena uređaja? Corby II dolazi sa predinstaliranim aplikacijama, i nema pristupa Android Marketu ili Bada aplikacijama. Ako vas zanimaju samo osnovne mobilne funkcije, document viewer, pristup društvenim mrežama i slično, onda je Corby II pravi uređaj za vas. Ako pak preferirate Android, Samsung Galaxy Mini S5570 je gotov identičan Corbiju.

Samsung S3850 je dobro izrađeni telefon sa solidnom razinom funkcionalnosti. U svom tržišnom segmentu će biti veoma popularan. Iako u ovom segmentu postoji nekoliko starijih uređaja, zahvaljujući podršci za Wi-Fi i modernom korisničkom sučelju, oni se ne mogu nositi sa Corbijem.

Za dodatne slike i informacije, pogledajte stranicu za Samsung S3850 Corby II.

 


Tražili ste:

  • samsung s3850 corby ii (11)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh