Novosti

Samsung Vibrant za samo 99 dolara

T-Mobile, prijevoznik mobilnih telefona, upravo je svojim korisnicima omogućio odličnu ponudu, u obliku Samsung Vibranta za pola originalne cijene. Uređaj je ponuđen za samo 99 dolara na službenim stranicama, ali čini se da će ponuda trajati samo nekoliko sati.

Dakako, ponuda T-Mobileove Galaxy S verzije zahtijeva potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, kao što je i prije bio slučaj.

Unatoč tome, Samsung Vibrant i dalje je veoma privlačan, o čemu svjedoči činjenica da je prodan u više od 800 000 komada u prvih 55 dana.

Lista specifikacija ovog uređaja vrlo je impresivna te uključuje 4-inčni Super AMOLED touchscreen ekran koji se može pohvaliti sa WVGA (800 x 480 piksela) rezolucijom. Nadalje, kako bi korisnici bili sretni, tu je i 1GHz Hummingbird procesor iz Samsunga, 16GB unutrašnje memorije i microSD utor za kartice koji omogućava dodatnih 32GB spremišnog prostora.

Mobilni telefon već sadrži Googleov Android 2.1 operacijski sustav, ali Samsung je svim Galaxy S korisnicima obećao brzu nadogradnju na Adroid 2.2 Froyo softver.

Svi zainteresirani za kupnju Samsungovog novog Vibrant uređaja trebaju se uputiti na T-Mobileovu stranicu gdje imaju priliku dobiti ovaj uređaj za nisku cijenu.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh