Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Samsungov Galaxy Tab uređaj

Južno-korejski proizvođač mobitela, Samsung Electronics, bliže je izdavanju svog prvog tablet PC-a temeljenog na Androidu nego li se očekivalo. Iako zasad ne postoje službene informacije, čini se da je Samsung započeo sa stvarnim testiranjem uređaja na raznim tržištima i da datum izlaska nije daleko.

Trenutno nenajavljeni Galaxy Tab možete vidjeti klikom na link ispod teksta, za kojeg Electronista tvrdi da je snimljen u Sydneyu u Australiji.

“Pločica” koja je viđena u rukama anonimnog telco radnika na željezničkoj stanici veoma sliči Galaxy Tab tabletu temeljenom na Androidu, ali nisu otkrivene nikakve specifičnosti. Što god vrijedilo, neke specifikacije ovog uređaja pojavile su se nedavno, a uključivale su Hummingbird procesor od 1 GHz, isti kakav se nalazi u Galaxy S smartphoneu. Nadalje, čini se da neslužbeni opis, koji sadrži pridjeve kao što su “izvrstan”, “uzvratan” i slične, pristaje ovim glasinama.

Za one koji nisu upoznati sa Galaxy Tabom, treba napomenuti da se očekuje da bude 7-inčni uređaj sa Googleovim Android operacijskim sustavom te najvjerojatnije Android 2.2 Froyo rješenjem. Tablet PC trebao bi imati dvije kamere, 3.2-megapikselnu za snimanje fotografija i videa te QVGA (320×240) kameru na prednjoj strani za video konferencije.

Moguće je da uređaj stigne u dva različita oblika, uključujući 3G verziju i verziju bez 3G, ali o ovome još ne postoje službene izjave.

Međutim, čekanje na Galaxy Tab možda neće biti dugačko, jer se očekuje da Samsung najavi izlazak uređaja u rujnu.

Klikom na link možete vidjeti o čemu se točno radi: http://www.youtube.com/watch?v=BRyFU1nF07o&feature=player_embedded


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Oglašavanje